Dr. Oetker Gelfix Super směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 3:1 25 g

Gelfix Super směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád. S pektiny z jablek a citrusových plodů. 3:1 1000 g ovoce a 350 g cukru.  Želírující přípravek pro zachování velmi výrazné ovocné chuti při použití minimálního množství cukru. Gelfix 3:1 je vhodný pro všechny, kteří chtějí šetřit kalorie a kteří si rá... více
Běžná cena: 46.8  (-22%)
32.59 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks
36.5 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Kód: 79897
EAN: 8595072607070
Značka: Dr. Oetker
Popis a parametry
Použití
Složení
Recenze (0)

Dr. Oetker Gelfix Super směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 3:1 25 g

Gelfix Super směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád. S pektiny z Jablek a Citrusových plodů. 3:1 1000 g ovoce a 350 g Cukru

  • Želírující přípravek pro zachování velmi výrazné ovocné chuti při použití minimálního množství Cukru.
  • Gelfix 3:1 je vhodný pro všechny, kteří chtějí šetřit kalorie a kteří si rádi vychutnají maximální chuť ovoce.
  • Je též vhodný pro diabetiky, neboť normální cukr je možné nahradit umělými sladidly.

Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 350 g Cukru a vaří se pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s velmi sladkým nebo velmi zralým ovocem. S Gelfixem Super 3:1 bude Váš hotový džem obsahovat až 73% ovoce.

ParametryPorovnání
Výrobce
Dr. Oetker
Balení
40

Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Super smícháme se dvěma lžícemi Cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Super přidáváme vždy před cukrem. Přidáme zbytek Cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip:
zkouška želírovací schopnosti 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr. Oetker.

Fruktóza, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina Citrónová), konzervant (Kyselina Sorbová), Palmový olej. Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

Produkt zatím nehodnocen
Související produkty

Dr. Oetker Gelfix Super směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 3:1 25 g

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
Ing. Josef Chmelař
Masarykova 145
69801 Veselí nad Moravou
Česká republika
IČO: 18201130
DIČ: CZ531123159
Čeština
cz
Hungarian
hu