Dr. Oetker Kyselina citrónová do potravin 20 g
Popis a parametry
Použití
Složení
Recenze (0)
Dr. Oetker Kyselina citrónová do potravin 20 g
- Kyselina Citronová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť ovoce i zeleniny při zavařování.
- Je vhodná na dochucení salátů, kompotů a nápojů.
- Dále je vydatným pomocníkem při odstraňování vodního kamene, např. v kávovarech a rychlovarných konvicích.
ParametryPorovnání
Výrobce
Dr. Oetker
Balení
25
1. Při zavařování ovoce a zeleniny.
2. Na dochucení ovocných salátů, kompotů a salátových zálivek.
3. Na podporu želírovacího procesu při výrobě džemů, marmelád a želé.
4. Na dochucení nápojů.
5. Na odstranění vodního kamene, např. v kávovarech apod.
kyselina E330 (kyselina Citrónová). Může obsahovat stopy Mléka, vajec, skořápkových plodů a obilovin obsahující lepek.
Skladujte v suchu!
Produkt zatím nehodnocen
Dr. Oetker Kyselina citrónová do potravin 20 g
Naposledy navštívené