Dr. Popov Bylinné bonbony Rakytník s vitaminem C pro zdravé mlsání 70 g
Dr. Popov Bylinné bonbony Rakytník s vitaminem C pro zdravé mlsání 70 g
Chutné bylinné bonbony s rakytníkem doplněné o vitamín C. Rakytník řešetlákový je opravdu bohatým zdrojem vitamínů a využívá se jak pro posílení obranyschopnosti, tak pro léčbu poškozených tkání. Plod Rakytníku se často užívá ve směsích s dalšími bylinami při léčbě plicních, zažívacích, jaterních a kloubních nemocí. Rakytníkový olej se pro své regenerační účinky využívá k léčbě poškozených tkání a sliznic.
Proč mlsat bylinné bonbony Dr. Popova?
- bylinné bonbony Dr. Popova – mají sníženou kalorickou hodnotu o 40 % (oproti bonbonům s obsahem Cukru)
- bylinné bonbony obsahují místo běžného Cukru isomalt, který nepodporuje tvorbu zubního kazu a naopak přispívá k mineralizaci zubů
- na hladinu glukózy v krvi má jen malý vliv
- bylinné bonbony neobsahují syntetická Barviva ani přidaná aromata
- posiluje obranyschopnost
- protizánětlivý
- regenerační
Rakytník řešetlákový je trnitý keř nebo nižší strom dosahující výšky 3 m. Listy Rakytníku jsou čárkovitě kopinaté, střídavé a jsou pokryté stříbrnými šupinkami. Květy Rakytníku jsou nenápadné a skládají se do hroznovitého květenství. Rakytníkový plod je nepravá Bobule, žluté až oranžovočervené barvy. Drogou Rakytníku řešetlákového je především jeho plod, ale využitelné jsou téměř všechny jeho části. Plod Rakytníku je bohatým zdrojem vitamínů (Vitamín B, C, D, E a K). Jeho další účinné látky jsou Flavonoidy, leukoantokyanidy, Katechiny a třísloviny. Rakytník řešetlákový je původem z Ruska, dnes ho ale najdeme po celé Evropě a Asii. Plod Rakytníku se sbírá mezi srpnem a říjnem.
Plod Rakytníku obsahuje 10 × více Vitamínu C než pomeranč a tak je i díky dalšímu zastoupení jiných vitamínů často užíván pro zvýšení obranyschopnosti orgasmu. Rakytníkový plod se užívá jako prevence a pomáhá také při rekonvalescenci při nejrůznějších virózách či při nachlazení.
isomalt, Kyselina Citronová, vitamin C, rakytníkový extrakt (0,2%), Koncentrát z Mrkve a červené řepy