Amonium, jedlá soda
Nejprodávanější
-16%
Kód: 2300600
Nanolab Jedlá soda v prášku 1 kg
Skladem > 5 ks
98.5 Kč
82.6 Kč
Levný a všestranný pomocník pro ekologickou domácnost. Jedlá soda je skvělým a univerzálním čističem, pohlcovačem pachů či mastnoty. Oceníte ji prakticky v každém koutě Vaší domácnosti, například při praní nebo ústní hygieně. Má mnoho názvů: bikarbonát sodný, hydrogenuhličitan sodný, zažívací soda, pečicí soda (kypřicí prášek) či jedlá s
-12%
Kód: 2210132
Vitar Soda prášková proti pálení žáhy, tlaku žaludku a při pocitu plnosti doplněk stravy 100 g
Skladem 1 ks
68.8 Kč
60.5 Kč
Vitar Soda je jedlá soda ve formě prášku, která se používá jako tradiční prostředek při pálení žáhy, tlaku žaludku a při pocitu plnosti. Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditým účinkem. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřicích prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k n
-11%
Kód: 1902053
Vitar Soda tablety proti pálení žáhy, tlaku žaludku a při pocitu plnosti 150 kusů
Skladem 2 ks
79.8 Kč
71 Kč
Vitar Soda je jedlá soda ve formě tablet, která se používá jako tradiční prostředek při pálení žáhy, tlaku žaludku a při pocitu plnosti. Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditým účinkem. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřicích prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k n
-64%
Kód: 1601714
Kávoviny Jedlá soda, hydrogenuhličitan sodný, soda bicarbona 50 g
Skladem > 5 ks
13.5 Kč
4.8 Kč
Všestranný pomocník pro domácnost – na přípravu šumivých nápojů, kypření těsta, změkčení vody, aj. Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditým účinkem. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřicích prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k neutralizaci poleptání kyselinou či k
-30%
Kód: 03676
Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Skladem > 5 ks
31.5 Kč
22.1 Kč
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček. Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Cukrářské droždí