Keresés
Kosár
üres
Menü

Univerzális borélesztő kék szőlőfajtákhoz 10 g

Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny modré odrůdy révy vinné. Kvasinka s vysokou odolností k alkoholu, s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae varieta Bayanus. Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových organismů.... több
Közös ár: 39.8  (-25%)
26.61 Kč ÁFA nélkül
Raktáron > 5 ks
29.8 Kč
ks
Válasszon kedvezményes csomagot
Mennyiségi kedvezmények
Leírás és paraméterek
Použití
Felülvizsgálat (0)

Univerzális borélesztő kék szőlőfajtákhoz 10 g

  • Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny modré odrůdy Révy vinné.
  • Kvasinka s vysokou odolností k alkoholu, s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin.
  • Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae varieta Bayanus.

Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových organismů.

Kvasinky rodu Saccharomyces způsobující alkoholové kvašení zahajují svou činnost při kvasném procesu až po ukončení činnosti divokých tzv. apikulátních kvasinek (Kloeckera apiculata), kterých je na počátku kvašení až 1000× více než Saccharomyces a hynou již při hranici etanolu 3 – 4%. Činnost apikulátních kvasinek je důležitá pro tvorbu aroma ve víně, ušlechtilé kvasinky (Saccharomyces) jsou důležité pro tvorbu etanolu.

ParaméterekÖsszehasonlítás
Výrobce
Mipa Habry
Balení
1
  • Rehydratujte kvasinky v 0,2 l vlažné (max. 35 0C) směsi moštu a vody (1:1).
  • Poté nechejte 20-30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce zpění, následně za stálého míchání přidejte do celého objemu.
  • Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by nemel být více než 8 0C.

Dávkování
Dávka 10 g kvasinek na 100 l moštu vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.

Rehydratace kvasinek se provádí v 10-ti násobném množství vlažné směsi moštu a vody 1 : 1 (max. 35oC). Poté se nechá 20 - 30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce pění, se pak za stálého míchání přidá do ostatního obsahu. Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by neměl být více než 8oC

Skladování
Balení skladujte v suchu a chladnu, dbejte na těsnost balení. Otevřené obaly ihned těsně uzavřít a spotřebovat během 2 - 3 dnů.

Balení
10 g ± 5%

A termék még nincs minősítve
Související produkty
Varianty tohoto produktu

Univerzális borélesztő kék szőlőfajtákhoz 10 g

E-mail cím, amelyre kap egy választ
Adjon meg egy kapcsolattartó telefonszámot
A kérése, legalább 3 karakter
Termék figyelése
Adja meg a feltételeket és az e-mailt, amelyre az üzenetet el szeretné küldeni, ha ezek a feltételek teljesülnek
Utolsó látogatás
Ing. Josef Chmelař
Masarykova 145
69801 Veselí nad Moravou
Česká republika
Üzleti azonosítószám: 18201130
Adószám: CZ531123159
Čeština
cz
Hungarian
hu