Kyselina vinná potravinová činidlo upravující kyselost (acidulant) 100 g
Vyprodáno
Popis a parametry
Použití
Složení
Důležité upozornění
Recenze (0)
Kyselina vinná potravinová činidlo upravující kyselost (acidulant) 100 g
Krystalický prášek bezbarvé až bílé barvy, bez zápachu.
- Látka se vyskytuje přirozeně v ovoci.
- Průmyslově je získávána z hroznů jako vedlejší složka při výrobě vína.
- Používá se k ochucení nápojů, džemů, některých bonbónů. Jako zvlhčující látka i v pekařských výrobcích, dále je složkou kypřících prostředků.
- Rovněž posiluje účinek antioxidantů v tucích.
- Látka nemá žádné nežádoucí účinky.
- V ČR je používání této látky povoleno v nezbytném množství a to i při výrobě dětských příkrmů.
- V USA je používání látky povoleno.
- Kyselina Vinná 1 kg činidlo upravující kyselost (acidulant)
Použití
Zvyšuje kyselost moštů a vín růstem stálé kyselosti. Přiměřený obsah kyselosti je nutný ke konzervaci vín a chrání před nemocemi vína.
ParametryPorovnání
Výrobce
Esseco srl. San Martino IT
Nebezpečnost pro zdraví
Nebezpečnost pro zdraví
Balení
1
Zvyšuje kyselost moštů a vín růstem stálé kyselosti. Přiměřený obsah kyselosti je nutný ke konzervaci vín a chrání před nemocemi vína.
Dávkování
50 - 250 g / hl
100 g / hl zvyšuje kyselost o 1 prom.
250 g / hl je maximální povolená dávka
Návod k použití
Rozmíchat v malém množství suroviny a vmísit do celého objemu.
Vlastnosti
Krystalický prášek bezbarvé až bílé barvy, bez zápachu.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
CAS: 87-69-4-Kyselina Vinná
Produkt zatím nehodnocen
Kyselina vinná potravinová činidlo upravující kyselost (acidulant) 100 g
Naposledy navštívené