Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Popis a parametry
Recenze (0)
Ke stažení
Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
- Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
- Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
- Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
- Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g Cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných Mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené Skořice, 1/2 lžičky tlučeného Hřebíčku
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s Mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.
ParametryPorovnání
Výrobce
Proxim s.r.o.
Balení
100
Nebezpečnost pro zdraví
Nebezpečnost pro zdraví
Produkt zatím nehodnocen
Bezpečnostní list
Bezpečnostní listProxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Naposledy navštívené