Pur Secrets of Chef Soda Effect Citron prostředek na mytí nádobí 450 ml
Pur Secrets of Chef Soda Effect Citron prostředek na mytí nádobí 450 ml
S řadou Pur Secrets of Chef objevíte nejúčinnější složení přípravků na mytí nádobí. Jedinečná kombinace účinných látek pronikne hluboko do skvrn a odstraní tak i ty nejodolnější připáleniny a mastné skvrny i bez velkého drhnutí.
Složení této řady obsahuje enzymatické bikarbonáty, které odstraňují odolné zbytky jídla, škrob či mastnotu, a také připáleniny. Účinné složení je inspirováno šéfkuchaři po celém světě, kteří pro mytí nádobí používali bikarbonát pro jeho silné odmašťovací účinky.
- Odstraňuje mastné skvrny.
- Odstraňuje zaschlé zbytky.
- Odmašťuje.
- Proti připáleninám.
- S vůní citronu.
Pur můžete použít na všechny typy nádobí a kuchyňských potřeb. Je jedno, zda myjete nádobí ze skla, porcelánu, umělé hmoty, oceli nebo stříbra, Pur vždy zajistí jeho perfektní čistotu a lesk. Pur ale také můžete použít pro čištění kuchyňských přístrojů a pracovních ploch.
Účinná dvojí síla:
proti odolné mastnotě a škrobu. 2-3 kapky/5l vody, pro odmočení, 1,5 čajové lžičky/1l vody.
Malé množství přípravku naneste na houbičku nebo přímo na nádobí. Po mytí nádobí pečlivě opláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Pokud chcete dosáhnout nejlepšího mycího výsledku, doporučujeme mýt nádobí v následujícím pořadí:
sklo, porcelán, příbory, talíře a hrnce. Hrnce se zaschlými zbytky jídla namočte nejlépe hned po vaření do vody s trochou Puru. Zbytky jídel na nádobí a příborech, jako jsou špenát nebo kapusta, opláchněte pod tekoucí studenou vodou bez použití prostředku na mytí nádobí. Tak nemusíte často měnit vodu na mytí nádobí.
Místo toho, abyste náročně drhli nádobí houbičkou, nechte nádobí se silně zašpiněnými místy delší dobu namočené ve vodě s trochou Puru.
Napusťte vodu (cca 38-40 °C) a přidejte odpovídající množství Puru podle návodu. Pokud použijete velké množství prostředku na mytí nádobí, může se vytvořit příliš velké množství pěny, díky které nádobí schne pomaleji. Nejdříve vždy opláchněte sklenice, talíře a příbory, pak silně znečistěné nádobí. Nakonec myjte hrnce – tak budete moci vodu používat déle. V napuštěné vodě musí být souvislá vrstva pěny, nesmí se tvořit mastná oka na hladině. Kdo preferuje mytí pod tekoucí vodou, měl by dávkovat prostředek tak, aby houbička po zmáčknutí stále pěnila.
Sušení:
Ruční sušení není díky Puru nutné. Lesku nádobí dosáhnete v odkapávači, který šetří místo a ve kterém stojí nádobí svisle. Příbory dejte do speciálního odkapávače vždy rukojetí dolů. Čistě umyté nádobí tak osychá hygienicky na vzduchu.
Tip:
Sklenice oschnou bez jediné kapky, pokud je dáme otvorem směrem dolů na utěrku. Takto nevzniknou žádné skvrny ani na okrajích.
5-15% Aniontové Povrchově aktivní látky, <5% neiontové Povrchově aktivní látky, Parfémy (Citral, Limonene, Linalool), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Obsah nebezpečných látek: 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on a 2-methyl-2H-isothiazol-3-on. Může vyvolat alergickou reakci.
Životní prostředí:
Všechny Povrchově aktivní látky jsou snadno a rychle biologicky rozložitelné (test OECD 301). Obalový materiál (PET) lze recyklovat.